Het Meisjeshuis

School's cool Amsterdam

Informatie voor meisjes:
– een veilig (online) huis waar je in verschillende kamers samen met andere meisjes workshops van School’s cool Amsterdam kan volgen.
– een plek waar je je verhaal kwijt kunt en met andere meisjes kunt praten.

Ook tijdens de vakantie en de lockdown gaan we gewoon door en kun je bij ons terecht.

 

Informatie voor (partner) organisaties
Het Meisjeshuis is speciaal ontwikkeld voor meisjes in de leeftijdscategorie 10 t/m 16 jaar. School’s cool Amsterdam geeft de kinderen een plek om terecht te kunnen ook tijdens de lockdown en in de vakantieperiodes.

Per jaar kunnen 1000 meisjes uit Amsterdam deelnemen aan het Meisjeshuis. De meisjes hebben een mentor van School’s cool Amsterdam en/of kunnen met hulp andere organisaties uit Amsterdam, waaronder de partners uit het Meidenwerk (PerMens, Dynamo, Combiwel, Elance Academy, DOCK, Swazoom en The Mall) aanmelden voor het Meisjeshuis.

De meisjes krijgen toegang tot het online huis. We bieden een plek waar meisjes hun verhaal kwijt kunnen en in de verschillende kamers samen workshops kunnen volgen. Zo hebben we een creatieve kamer, een keuken en een beauty kamer. Dingen waar meisjes tegen aan lopen kunnen meisjes bespreken met elkaar en/of samen met een pedagoge uit het Meisjeshuis.

Binnenkort is het mogelijk om via onze website meisjes aan te melden om lid te worden van het Meisjeshuis. 
Stuur ons een mail voor meer informatie en om op de hoogte gehouden te worden van updates: info@schoolscoolamsterdam.nl

Suchen Sie das beste Kryptowährungs-Casino? Suche weiter!